Systerklinik i Uddevalla

NU HAR VI BYGGT FÄRDIGT!

På vår systerklinik i Uddevalla tar vi emot all slags kirurgi och patienter med besvär inom oral medicin först och främst, både på remiss men även om Du vill kontakta oss på egen hand.

Ni når på telefon via Dingletandläkarna:

0524 – 407 80

samt via mailadress:

uddevallakakkirurgi@hotmail.com

Välkomna till oss även i Uddevalla!

Mitt i centrum av vackra Dingle finner Ni vår tandläkar -och käkkirurgiska klinik där vi ägnar oss åt allt från allmäntandvård till protetik, käkkirurgi, narkos och oral medicin.

Vi strävar efter att ge Dig den tandvård just Du önskar och behöver under lugna och trygga former i en fräsch, ljus, nyrenoverad klinik där man känner sig precis som hemma.

Vi behandlar allt från årliga undersökningar, tandstenssanering, tandblekning, akutpatienter, snarkare, tandläkarrädda, kronor/broar, endodonti, patienter som behöver sövas, tandförflyttningar med Inman Aligner/Invisaligner, implantatinstallationer, övriga tand – och käkoperationer, remisspatienter från andra tandläkare, oral medicin med slemhinneförändringar med mera.

Alla är varmt välkomna till oss så kom gärna förbi för en kopp kaffe och ett studiebesök till att börja med så får vi visa vilka vi är!

Åsa Lindahl leg tandläkare

Morgan Olsson spec käkkirurgi

dingletandlakarna@hotmail.com